full screen background image

 

 

 

 

 

 

Γιατί να επιλέξετε το Animal Medical Center

Γιατί να επιλέξετε το Animal Medical Center και ποια είναι τα οφέλη για εσάς και το ζώο σας; Το Animal Medical Center θεωρείται κτηνιατρικό κέντρο υψηλού επιπέδου διότι υπερέχει σε τέσσερις βασικούς τομείς:
 

Κτηνίατροι

Οι κτηνίατροί μας είναι από τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους στην Ελλάδα. Εκτός από το πτυχίο κτηνιατρικής που διαθέτουν, έχουν αφιερώσει 8 επιπλέον χρόνια για μετεκπαίδευση και ειδίκευση σε ένα από τα καλύτερα κτηνιατρικά κολλέγια του κόσμου (College of Veterinary Medicine and Biomedical Sciences, Texas A&M University, USA). Είναι οι μοναδικοί ιδιώτες κτηνίατροι με τέτοιου είδους μετεκπαίδευση στην Ελλάδα. Έχουν δώσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε κτηνιάτρους τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα και έχουν δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό πρωτότυπων εργασίων οι οποίες έχουν συμβάλλει στην πρόοδο της κτηνιατρικής επιστήμης σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

Εξοπλισμός υψηλού επιπέδου

Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει η κλινική μας παρέχει στους κτηνιάτρους μας τα απαραίτητα εργαλεία για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα ζώα σας. Το απεικονιστικό μας τμήμα διαθέτει προηγμένο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα και υψηλής ευκρίνειας υπέρηχο. Επιπλέον, η κλινική μας διαθέτει άρτια εξοπλισμένη χειρουργική σουίτα, με αναισθητική μηχανή και monitor για την παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών, καθώς και σύγχρονη μονάδα εντατικής θεραπείας η οποία περιλαμβάνει ειδικά κλουβιά για οξυγονοθεραπεία και νεφελοποιητή φαρμακευτικών ουσιών. Επίσης, η κλινική μας διαθέτει σύχρονο ενδοσκόπιο για τη διεξαγωγή ενδοσκοπήσεων, την ενδοσκοπική λήψη βιοψιών, καθώς και την αφαίρεση ξένων σωμάτων από το γαστρεντερικό σωλήνα και την αναπνευστική οδό. Τέλος, έχουμε στη διάθεσή μας τον πιο σύγχρονο ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για την ιατρική φροντίδα και νοσηλεία εξωτικών ειδών ζώων.
 

Σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μέθοδοι

Στην κλινική μας χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μέθοδοι σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι κτηνίατροί μας έχουν διδαχθεί και εφαρμόσει τις μεθόδους αυτές κατά την πολύχρονη παραμονή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ με τη συνεχή ενημέρωσή τους μέσα από διεθνή συνέδρια και επισκέψεις τους σε διεθνούς κύρους κτηνιατρικές κλινικές του εξωτερικού φροντίζουν να εφαρμόζουν νέες και δοκιμασμένες μεθόδους του εξωτερικού και στην Ελλάδα.
 

Eξυπηρέτηση και φροντίδα

Εκτός από τις γνώσεις και την πείρα τους, οι κτηνίατροί μας έχουν ως κύριο στόχο τους το να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους και μέγιστη φροντίδα στους ασθενείς τους. Το προσωπικό μας έχει λάβει εντατική εκπαίδευση για το πως να παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα και εξυπηρέτηση. Όσο το κατοικίδιό σας είναι μαζί μας, θα ενημερώνεστε σχετικά με την κατάσταση, τη διάγνωση και τη θεραπεία του σε καθημερινό επίπεδο. Θα φροντίσουμε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις επιλογές που διαθέτετε και θα σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε ώστε να σταθμίσετε τις επιλογές σας προσεκτικά.

 

 

Ειδική φροντίδα για εξωτικά ζώα

Το Animal Medical Center αποτελεί το μόνο κτηνιατρικό κέντρο στην Ελλάδα το οποίο διαθέτει κτηνίατρο με επίσημη μετεκπαίδευση (ειδικότητα) στην παθολογία και χειρουργική πτηνών και άλλων εξωτικών ζώων. Η κτηνίατρος Patricia Gray είναι μια από τους περίπου 150 κτηνιάτρους ειδικευμένους στον τομέα των εξωτικών ζώων παγκοσμίως. Η κλινική μας είναι ειδικά σχεδιασμένη και εξοπλισμένη ώστε να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες πτηνών και άλλων εξωτικών ζώων.  

 

Ειδική φροντίδα για γάτες

Η ειδική φροντίδα που παρέχουμε στις γάτες που επισκέπτονται το Animal Medical Center μάς έκανε να ξεχωρίσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο και έτσι το Animal Medical Center αποτελεί το πρώτο και προς το παρόν μοναδικό κτηνιατρικό κέντρο στην Ελλάδα το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον πιο έγκυρο διεθνή οργανισμό για τη φροντίδα της γάτας (International Cat Care) και διαθέτει τον τίτλο "Κλινική Φιλική προς τις Γάτες (Cat Friendly Clinic)" (http://www.icatcare.org). Είναι πλέον γνωστό ότι οι γάτες δεν είναι μικροί σκύλοι και ότι τα προβλήματα υγείας τους είναι συχνά περίπλοκα και απαιτούν εντελώς διαφορετική φροντίδα από αυτή του σκύλου. Η κλινική μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των ασθενών γατών. Επιπλέον, ο κτηνίατρος Παναγιώτης Ξενούλης έχει ειδικευτεί στην παθολογία της γάτας στην εξειδικευμένη κλινική για γάτες του πανεπιστημίου Texas A&M University πλάι σε έναν από τους πιο διακεκριμένους καθηγητές παθολογίας της γάτας, τον καθηγητή J.R. August (http://vethospital.tamu.edu/small-animal-hospital/feline-internal-medicine).  

Animal Medical Center

Λ. Μεσογείων 267

Τ.Κ. 154 51 Νέο Ψυχικό

Τηλ.: 210 6717031

email: theamcvets@gmail.com

Created by developNET